AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Işık İlkokulu

Etiket Sonuçları: Etkinlik

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğretmenlerimiz 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü yıldönümü dolayısıyla bir bayrak tasarım etkinliği düzenledi.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm ülkede çeşitli etkinliklerle kutlanan  Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, bu yıl okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ara

Okulumuz 3.ve 4. sınıf öğrencileri vizyondaki Atatürk filmini izlemek için Merzifon Kültür Sineması'na bir etkinlik düzenledi.

Ara

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 100. Yılında Cumhuriyetin Öğretmeni konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Ara

Atamızı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde çeşitli etkinliklerle andık.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yıl ilçemizde ve  okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haz

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Karınca Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret etti.