AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Işık İlkokulu

.
ÇAY MAH. TURNALAR CAD. NO 2 GÜMÜŞHACIKÖY / AMASYA
Vizyon
İstenilen eğitim ve öğretimin gerçekleşmesi için her türlü fırsatların sağlandığı, velileri ve öğrencileri tarafından sevilen ve tüm okul çalışanlarının kendilerini mutlu hissedebilecekleri bir okulda, geleceğe ışık olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurum olarak tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek, onları geleceğe hazırlamak.
Şehir içi ve köyler öğrenci taşıma servisleri ile taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Mahalle : ÇAY MAHALLESİ Posta Kodu : 05700 İlçe : GÜMÜŞHACIKÖY İli : AMASYA Tel :358 717 1065
İlçe Merkezinde
Proje Çalışmaları
OKULUMUZDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN Okulumda sağlıklı Besleniiyorum, ve ´Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum´ projesi (ÇEDES)ve Dilimizin Zenginlikleri projeleri uygulanmaktadır.