AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Işık İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğretmenlerimiz 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü yıldönümü dolayısıyla bir bayrak tasarım etkinliği düzenledi.

Mrt

Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında 5 kategoriden oluşan yarışmada öğrencilerimiz 4 birincilik,3 ikincilik,2 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Amasya'da yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İl Yarışmalarına toplamda 9 öğrenci ile katılıp ilçemizi temsil edeceğiz.Turnuvada başarı gösteren başta öğrencilerimize,öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği bulunan velilerimize ve öğrencilerimizin hazırlanmasında büyük gayret gösteren öğretmenlerimize teşekkür eder,İl seçmelerinde başarılar dileriz.

KÜRE OYUNU

1. BEGÜM ŞAR

3. YAŞAR BUĞRA KÖSE

PENTAGO OYUNU

1.FARUK KÜÇÜK

2.CİVAN MERT KILIÇ

EQUİLİBRİO OYUNU

1.ELİF ACAR

2.EYLÜL ASYA DARÇİN

Q-BİTZ OYUNU

1.YUSUF TEKEOĞLU

2. SENANUR HORASAN

MANGALA OYUNU

3.UMUT YÜKSEL

''Kitapsız yaşamak kör,sağır,dilsiz yaşamaktır.''

Mustafa Kemal Atatürk

İlçemiz Gümüşhacıköy Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve bu sene yedincisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı gezisine okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile katılım sağladık.

Ock

2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında, bakanlığımıza bağlı okul  tüm kademelerinde öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini desteklemek üzere Bakanlığımızca hazırlanan plan  doğrultusunda okulumuzda  Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyetleri gerçekleştirildi. Etkinlikler adeta bir eğlence ,şölen havasında geçti.Öğrencilerimiz ''Hacivat-Karagöz,Kahvaltı Saati,Komedi Saati,Bilgi yarışması,Yeteneğini Göster,Sinema Etkinliği,Sevdiğini Paylaş,Çılgın Şapka Tasarımı'' etkinlikleri ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının son haftasını her zamankinden farklı coşkulu ve eğlenceli bir şekilde geçirdiler.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm ülkede çeşitli etkinliklerle kutlanan  Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, bu yıl okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ara

Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında 10 Kasım Atatürk' ü Anma Satranç Turnuvası düzenlendi.

Ara

Okulumuz 3.ve 4. sınıf öğrencileri vizyondaki Atatürk filmini izlemek için Merzifon Kültür Sineması'na bir etkinlik düzenledi.

Ara

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 100. Yılında Cumhuriyetin Öğretmeni konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Ara

Atamızı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde çeşitli etkinliklerle andık.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında ilçe genelinde  Kahraman Atatürk konulu resim yarışması düzenlendi.Ayrıca Organ Bağışı Haftası kapsamında öğrencilere organ bağışının önemini kavratmak amacıyla Gümüşhacıköy Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında resim yarışması düzenlendi.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yıl ilçemizde ve  okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle ilçemiz Gümüş Mahallesi'nde bulunan Gümüşhacıköy Belediyesi Hayvan Barınağı' nı ziyaret etti.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmenleri Filiz ÇAKIR,Serpil KÜÇÜK ve 4. sınıf öğrencileri tarafından Amasya gezisi düzenlenmiştir.

Gezide Amasya iline ait tarihi ve turistik yerler öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilmiştir.

Haz

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Karınca Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret etti.